Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dream Songs

El documental Dream Songs. El darrer somni hippy d’Eivissa s’estrena demà divendres dia 3 de novembre a les 19 hores al saló d’actes del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

El dissabte 4 i diumenge 5 de novembre s’oferiran dos passes per al públic en general, a les 12 hores al saló d’actes del MACE.

El documental, que té 75 minuts de durada, sorgeix d'Enrique Juncosa (guionista) resident en aquell moment a l'illa d'Eivissa quan un grup de hippies que volen construir un museu sobre els seus anys a l'illa li demanen consell a Juncosa (director del Museu Nacional d'Art Contemporani d'Irlanda durant 9 anys).
Aquesta anècdota la conta a Javier Pérez Santana (productor, llavors també resident a Eivissa) i s'embranquen en un debat sobre si és bona la idea de tancar la llibertat que va esgrimir el moviment en un museu.
Tots dos decideixen fer un documental sobre aquest fet i sobre el que va significar el moviment a l'illa. Juntament amb el director Agustí Vila creen Hippie Dreams, SL per portar-ho a terme.

Sinopsi:
Encara queden hippies a Eivissa. Des que van arribar als anys 70 viuen lliures i creatius, i somien que la seva experiència serveixi d'estímul per a l'esdevenidor. Un mosaic de veus i imatges sobre l'experiència radical de la llibertat. Poden dir que han viscut la llibertat? Es pot viure la llibertat sense alliberar-se abans del control polític?

Direcció: Agustí Vila
Guió: Agustí Vila i Enrique Juncosa
Director de fotografia: Diego Dussuel
So en directe: Licio Marcos de Oliveira
Banda Sonora: Brendan Perry (Dead Can Dance)
Narració: Nora Navas
Productor: Javier Pérez Santana.