Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pla d'asfaltatsLa regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa inicia, el proper dilluns dia 16 d’octubre, la segona fase del pla d’asfaltats amb l’adequació de 13 carrers als barris de cas Serres i ca n’Escandell.

L’Ajuntament d’Eivissa, inicia la segona fase del pla d’asfaltats amb l’adequació de 13 carrers de la ciutat. Les obres d’asfaltat comencen el proper dilluns dia 16 d’octubre al barri de cas Serres amb l’adequació de 4 carrers.

Al barri de Cas Serres s’asfaltarà un total de 7.500 metres quadrats i les feines consisteixen en fressat de l’anterior asfaltat, asfaltat i pintura de vials i dels passos de vianants. Els carrers del barri de Cas Serres on es farà el nou asfaltat són Ernesto Ehrenfeld, Josep Tur i Llaneras, Music Rafel Zornoza i Marià Villangómez.

L’empresa adjudicatària de l’obra ha estat Islasfalto amb un import d’adjudicació de 119.163 euros.
Segons el calendari d’asfaltats, els propers dies 16 i 17 es començarà pel carrer Ernesto Erhenfeld; del dia 18 al 20 d’octubre es faran les feines d’asfaltat al carrer  Josep Tur i Llaneres, els dies 23 i 24 al carrer Músic Rafel Zornoza i finalitzen els dies 25 i 26 d’octubre al carrer Marià Villangomez.
Per a dur a terme aquestes obres s’adequaran els horaris de les feines a les escoles, s’ha avisat també a la residència de majors del barri així com a l’escoleta que hi ha a la zona.

En total, les feines d’asfaltat als quatre carrers de Cas Serres tendran una durada de dos setmanes.  

Per altra banda, aquest hivern també es duran a terme obres d’asfaltat de 9 carrers als barri de ca n’Escandell. En aquests moments el projecte està en període de rebre ofertes i ha sortit a licitació per un import de 420.000 euros.

Enllaç a:
· Perfil del contractant