Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió Grupo 5El tinent d’alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, i els tècnics de la regidoria han mantingut una reunió de treball amb la directora de Grupo5, Ana Gómez, representant de l’empresa adjudicatària del contracte de gestió del Servei d’Acollida Municipal.   

A la reunió, el tema principal que s’ha tractat ha estat la instrucció que farà la regidoria de Benestar Social per tal de clarificar al màxim que al servei no hi haurà usuaris amb consum actiu o malalties mentals sense tractament farmacològic.

L’empresa adjudicatària, que començarà a gestionar el servei a partir de l’1 d’octubre, aplicarà aquesta instrucció ja que és inherent al contracte. L'empresa Grupo5, està especialitzada en exclusió social i sensellarisme, fet que és garantia de professionalitat i bona gestió del servei.

Amb aquest nou contracte amb Grupo5, es duen a terme una sèrie de millores del servei en les quals en destaquen que els 5 monitors que hi ha actualment passen d'una jornada a temps parcial a jornada completa, i la contractació d’un auxiliar administratiu a mitja jornada per millorar la gestions administratives del servei. El contracte també preveu l’ús dels pisos de Dalt Vila com a extensió del servei.
Aquest equip de treballadors es completa amb els que ja disposava el Servei d’Acollida Municipal que eren un treballador social, un coordinador i personal de neteja.