Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cor Ciutat d'EivissaEl Cor Ciutat d’Eivissa participarà el proper 30 de setembre al concert commemoratiu de Cloenda de l’any de celebració del 50è aniversari de la Capella Mallorquina.

Aquest concert es durà a terme a la Catedral de Palma on, a més del Cor Ciutat d’Eivissa, hi participarà La Capella Mallorquina i el Cor Juvenil del Patronat, acompanyant a l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.
Els cors interpretaran ‘La Misa del Hombre Armado, una Misa por la Paz’, de Karl Jenkins, i estaran dirigits per José Maria Moreno, director de La Capella.  

La peça que interpretaran els tres cors és una obra d’un impactant i profund contingut estètic musical, escrita després dels desastres de la guerra de Bòsnia. Una obra que multiplica la seva poderosa expressivitat sonora, al combinar-se amb la projecció d’un vídeo sincronitzat amb la música.

Des d’Eivissa es desplaçaran 73 cantants per a participar en la interpretació d’aquesta obra que la Orquestra Simfònica de les Illes Balears interpreta per primera vegada.

La tarda del divendres 22 de setembre, el director de La Capella, José Maria Moreno, es va desplaçar a Eivissa per assajar amb el Cor Ciutat d’Eivissa a partir de les 20.30 a Can Ventosa.

El concert es retransmetrà en streaming a través del web del Bisbat de Mallorca:
http://bisbatdemallorca.com/home.php