Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha efectuat avui matí, de les 07.30 a les 09.30 hores, un control coordinat l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) per controlar els trajectes escolars. Aquesta és una campanya impulsada per la Direcció General de Trànsit (DGT) per tal de verificar l’ús dels sistemes de retenció infantils i els transports escolars. Hi han intervingut tres vehicles de la Policia Local, 1 subinspector i 6 agents de policia.

En aquestes 2 hores d’intervenció s’han controlat un total de 72 turisme i 3 autobusos, interposant un total de 13 denúncies. Cap dels 3 autobusos ha presentat cap anomalia ni ha estat denunciat.

S’han denunciat a 2 dels conductors de turismes per no utilitzar el cinturó de seguretat, 4 passatgers de taxi per no utilitzar el cinturó de seguretat. Una de les denúncies interposades ha estat per no utilitzar el Sistema de Retenció Infantil al seient davanter i finalment 6 denúncies per no utilitzar el Sistema de Retenció infantil o utilitzar-lo de forma inadequada als seients de darrera.