Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaEl tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, i el director del servei de Benestar Social, Xavier Vilamanyà, han rebut la visita de la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Mercè Borràs, i el director general de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Joan Antoni Salas.
L’objecte de la visita ha estat donar a conèixer l’operatiu, els protocols d’actuació i la coordinació entre les diferents institucions que va aplicar l’Ajuntament d’Eivissa en el desallotjament de la Unitat d’Actuació 27 del barri de sa Penya, que es va dur a terme a l’any  2016.

L’Ajuntament de Palma ha plantejat com a model operatiu la intervenció duta a terme per aquest consistori degut a que properament tindrà lloc una intervenció de característiques similars al barri palmesà de Son Banya.

Les situacions socioeconòmiques d’aquestes dues barriades de Palma i Eivissa són similars i és per això que s’ha volgut conèixer l’experiència de la intervenció al barri de sa Penya.

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa ha adquirit el compromís de facilitar la documentació i el protocol d’actuació i coordinació, el model de contracte i possibilitats de reallotjament utilitzat amb les famílies així com la creació d’un equip de feina amb totes les regidories i empreses subministradores de serveis implicades.

Els representants de l’Ajuntament de Palma han visitat conjuntament amb el regidor de Benestar Social, Joan Ribas, la Unitat de Treball Social de sa Riba per conèixer l’experiència del personal més implicat al barri.