Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

5 minuts silenci

L’Ajuntament d’Eivissa s’ha adherit avui a la convocatòria de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) de cinc minuts de silenci en senyal de rebutig a l’atemptat d’ahir de tarda a Barcelona i com a mostra de condol a familiars, amics de les víctimes i ciutadania en general. Les concentracions de 5 minuts de silenci s’han realitzat a les portes dels principals edificis municipals: Can Botino, el CETIS i l’edifici municipal situat al carrer de Carles III.

El tinent d’alcalde Alfonso Molina, present a Can Botino, ha afirmat que “aquests atemptats són fruit de la barbàrie més absurda, que no va enlloc”. Ha afegit que Barcelona és una ciutat molt propera a Eivissa per cultura, relacions personals i ha afirmat que front a la por que alguns pretenen sembrar, el poble eivissenc seguirà visitant Barcelona.

Per la seva banda, el també tinent d’alcalde Joan Ribas, present al CETIS, concentració a la que s’ha afegit l’ex conseller català Francesc Homs, ha explicat que els eivissencs i eivissenques “seguirem amb la nostra vida, seguirem sortint al carrer, seguirem anant a concerts o a espectacles multitudinaris, seguirem sent com som perquè no els hi permetrem que amb el seu terror ens canviïn’.

L’alcalde d’Eivissa, Rafel Ruiz, per la seva part ha acudit al minut de silenci convocat pel Consell de Formentera.

Les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta des d’avui dia 18 d’agost fins al dilluns dia 21 d’agost.