Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt VilaEl dilluns dia 10 de juliol i amb motiu de la finalització les obres de Vara de Rey i el seu entorn, es regulen les operacions de càrrega i descàrrega per a tot el nucli històric, mitjançant el sistema de regulació d’accés de pilones escamotejables automàtiques.
Aquestes pilones estan ubicades a set punts de Vara de Rey, Plaça des parc i el seu entorn.

Així, la càrrega i descàrrega a la zona de s’Alamera, i especialment al passeig de Vara de Rey i la plaça des Parc, s’ha de fer als següents punts:
Carrer d’Abel Matutes Torres, amb entrada pel carrer de Pere Sala i Avicenna.
Carrer de Jaume I (en paral·lel al carrer de Joan Xicó), amb entrada pel carrer de Pere Sala, Avicenna i Jaume I.
Carrer de Vicente Cuervo, amb entrada pel carril habilitat a la façana nord del passeig de Vara de Rey.

Queda prohibida la parada i estacionament de vehicles als carrils habilitats al passeig de Vara de Rey, façana nord, i al carrer de Jaume I a peu de murada. Aquests carrils amb  paviment de diferent color només s’han d’utilitzar per circular fins als espais reservats per a les operacions de càrrega i descàrrega.

L’horari d’entrada a aquests reservats de càrrega i descàrrega és de les 07.00 h fins a les 10.30 h. Els vehicles de càrrega i descàrrega han de sortir de la zona abans de les 11.00 h.

Es mantenen els mateixos horaris als barris de la Marina i Dalt Vila, amb la càrrega i descàrrega autoritzada en horari de 07.00 h a 11.00 h i de 16.00 h a 18.00 h.
A la plaça de Vila, al barri de Dalt Vila, la càrrega i descàrrega amb vehicles només està autoritzada entre les 07.00 h i les 10.00 h.