Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa interposa 35 denúncies de l’1 al 9 de juny en una campanya específica de neteja. Degut al gran nombre d’infraccions detectades i la reincidència de molts dels denunciats, la campanya s’ampliarà al manco per una setmana més.

La Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d’Eivissa ha dut a terme des de dia 1 a dia 9 de juny una campanya de control en matèria de normativa de neteja en la que s’han interposat 35 denúncies relacionades amb incompliments de les diferents ordenances municipals.

Aquesta campanya s’ha dut a terme després de que des de la Regidoria de Medi Ambient es realitzés una campanya de conscienciació amb informadors mediambientals que han recorregut un gran nombre d’establiments del municipi per recordar-lis tota la normativa en vigor i com s’ha de fer el dipòsit de fems als contenidors del municipi.

Les denúncies que ha fet la Policia Local han estat per diferents motius com ara l’arrossegament de bosses amb líquids embrutant la via pública, incompliment d’horaris, dipositar les bosses de fems fora del contenidor, dipositar el cartró sense doblegar ni embalar o tenir bruta la zona.
Vista la quantitat d'infraccions detectades per la Policia Local i donat que en alguns casos s’ha detectat reincidència per part dels infractors, s’ha decidit allargar la campanya al manco una setmana més. L’objectiu principal de la campanya és establir bones pràctiques al començament de la temporada turística. Qualsevol establiment que tingui dubtes sobre la normativa i la manera d’aplicar-la pot contactar en qualsevol moment amb la Regidoria de Medi Ambient on se li donaran les pautes necessàries.