Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Signatura convenisL’Ajuntament d’Eivissa signa convenis de col·laboració amb diferents entitats de l’àmbit de Benestar Social per valor de 280.000€. Enguany s’ha incrementat la partida en 42 mil euros i dos associacions més es beneficiaran d’aquests convenis, el Banc d’Aliments d’Eivissa i Formentera i AMADIBA.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Joan Ribas, ha signat  avui 6 dels 12 convenis que farà enguany l’Ajuntament en col·laboració amb diferents entitats de l’àmbit de benestar social.

Els convenis signats aquest matí han estat amb Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses, Associació d’Esclerosis Múltiple d’Eivissa i Formentera, Club Jubilats i Pensionistes de la Mar d’Eivissa i Formentera, Creu Roja- Assemblea Insular d’Eivissa i Formentera, Caritas Diocesana d’Eivissa i Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Eivissa i Formentera.

Aquests convenis es signen per segon any consecutiu al mes d’abril, cinc mesos abans del que es venia fent anys anteriors, fet que era una reclamació de les associacions per a poder dur a terme una millor planificació de les despeses i de les activitats que realitzen al llarg de l’any.

Enguany  també augmenten en dues més les entitats que signaran aquests convenis amb l’Ajuntament d’Eivissa i la partida pressupostària augmenta en 42.000 € respecte a l’any passat.  La resta de les associacions que signaran els convenis al llarg del mes de maig son Fundació Deixalles, Fundació Ignacio Wallis, Associació Donants de Sang d’Eivissa i Formentera, Club Jubilats l’Esplai, Banc des Aliments d’Eivissa i Formentera i Associació de Mares i Pares de persones amb Discapacitat de les Illes Balears ( AMADIBA). Aquestes dues darreres associacions signen per primera vegada conveni amb l’Ajuntament d’Eivissa.

L'objecte dels diferents convenis és donar suport econòmic a entitats socials i sociosanitàries que desenvolupen de forma estable projectes d'intervenció social i sociosanitari dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social als que hi tenen accés els ciutadans del municipi d’Eivissa, promovent la millora de la seva qualitat de vida, la integració i l'intercanvi social d’aquests col·lectius concrets que estan en risc o en situació d’exclusió social

Per altra banda des de la regidoria de Benestar Social, s’ha obert una convocatòria de subvencions destinat a projectes d’intervenció social i sociosanitària i dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social per un total de 70.000€. Cada entitat beneficiària podrà rebre el màxim de 6.000€. Els  projectes i sol·licituds de subvenció es podran presentar fins el proper 12 de maig.