Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa ParticipaUs informam que ja s’han iniciat la votació i consulta per a la selecció dels projectes que l’Ajuntament d’Eivissa durà a terme dins dels pressupostos participatius per a enguany.

Les persones residents al municipi d’Eivissa poden votar quin es el projecte participatiu que més els agrada a través dels seus comentaris i votacions a la plataforma de participació ciutadana, Eivissa Participa.
Els pressupostos participatius tenen enguany una partida de 450.000 euros que anirà destinada a l’execució dels projectes que finalment quedin seleccionats i que l’Ajuntament d’Eivissa durà a terme enguany.

La selecció es farà entre els 35 projectes que s’han recollit provinents de les diferents propostes de les associacions veïnals, dels regidors i regidores de barri i dels policies de barri, que han participat enguany per primera vegada.

Els vocals del Consell de Participació Ciutadana, que representen a cada sector del teixit associatiu del municipi, ja han estudiat i avaluat els projectes que seran finalment votats a la reunió del Consell de participació Ciutadana que tindrà lloc el dimecres dia 12 d’abril.  

Amb la posada en marxa dels pressupostos participatius, que enguany compten amb 50.000 euros més respecte als de l’any passat, la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència de l’Ajuntament d’Eivissa te l’objectiu de comptar amb les propostes del Consell de Participació, màxim òrgan on hi ha representació de tots els sector.
L’Ajuntament d’Eivissa tindrà en compta els projectes més votats a través de la plataforma Eivissa Participa amb la intenció d’afavorir la presa de decisions per part dels residents que, tot i no estar representats al Consell de Participació, mostren les seves preferències i opinions.