Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Unitat Nocturna de la Policia Local d’Eivissa ha realitzat tres controls d’alcoholèmia durant el cap de setmana, des dels dies 16 al 20 de març, verificant un total de 54 vehicles dels quals varen ser denunciats 10 conductors per diferents motius.

Del total de les denúncies, 7 conductors varen ser denunciats per conduir sota els efectes de l’alcohol, 2 per no usar el cinturó de seguretat i un per conduir sense l’assegurança obligatòria.

En el cas dels controls de les alcoholèmies, en dos de les ocasions, la Policia Local va atendre la sol·licitud de  la Policia Nacional desprès de que interceptessin els conductors circulant amb símptomes d’haver ingerit begudes alcohòliques. En el mateix control també s’ha retirat al dipòsit municipal dos vehicles per diferents motius.

Segons el Reglament General de Circulació, les denúncies administratives en cas de donar positiu en la prova d’alcoholèmia estan penades amb 500 euros de multa, la retirada de 4 punts del permís de circulació i la retirada del vehicle al dipòsit municipal.