Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Jornada adopcióAquest cap de setmana ha tingut lloc una jornada d'adopció responsable del Centre de Protecció Animal de sa Coma. Es preveu que el proper dia 17, en el marc de la jornada de dinamització Feim Barri Feim Nadal que es farà al barri des Pratet, s'instal.li una taula informativa per tal de donar a conèixer les activitats del centre així com informar a les persones interessades en adoptar quins son els tràmits i com es pot fer i per fomentar el voluntariat.

Aquestes jornades informatives i d'adopció es desenvolupen durant el mes de desembre coincidint amb dates en les que la compra d'animals augmenta. Des de l'Ajuntament d'Eivissa es vol fer una crida a la responsabilitat que implica tenir un animal a casa i, per altra banda, afavorir la possibilitat de donar una oportunitat als cans i gats que es troben en adopció al Centre de Protecció Animal de Sa Coma. A la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa es pot trobar una llista dels gats i cans que es troben en adopció al Centre.

Durant la jornada, celebrada ahir diumenge dia 4 de desembre al Passeig Joan Carles I, s'han adoptat dos cans que a partir d'ara ja gaudiran d'una segona oportunitat a la llar de les seues noves famílies.
També s'ha presentat el calendari solidari de Sa Coma 2017, que es pot adquirir a totes les tendes i clíniques veterinàries de la ciutat d'Eivissa, Sant Jordi i Jesús a un preu de 5 euros.  

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es vol donar les gràcies a tots i totes els voluntaris que, de manera desinteressada, ajuden a Sa Coma.
El Centre de Protecció Animal de l'Ajuntament d'Eivissa és obert al públic de dilluns a divendres de 12.00 a 14.00 hores i el dijous de 17.30 a 19.3. Els horaris per al voluntariat son els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 11.30 hores i el dijous de 15.00 a 17.00 hores i el primer dissabte de cada mes al matí. En cas que algú vulgui adoptar algun dels animals que actualment acull el centre o fer-se voluntari per passejar-los es pot posar en contacte al telèfon 971 192281 i a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.