Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanyes de comerçL'Ajuntament d'Eivissa, el Consell Insular d'Eivissa, PIMEEF i els responsables dels aparcaments d'Es Pratet i CETIS posen en marxa una campanya de dinamització de la ciutat d'Eivissa amb bons gratuïts de dos hores d'aparcament per als clients dels establiments comercials de la ciutat.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Gloria Corral, la consellera de Comerç i Industria del Consell Insular d'Eivissa, Marta Diaz i els responsables del l'aparcament des Pratet i el CETIS, amés dels representats de PIMEEF, han presentat avui els bons gratuïts que els comerciants d'Eivissa podran repartir entre els seus clients que els permetrà aparcar durant dos hores de manera gratuïta als aparcaments del CETIS i d'Es Pratet durant tota la campanya de Nadal fins el dia 31 de març.
Es tracta d'una de les mesures del pla de dinamització de l'Ajuntament d'Eivissa per tal de donar un impuls al petit comerç, especialment durant el temps que duren les obres al centre de la ciutat.

S'han previst emetre 20.000 bons gratuïts que els comerciants repartiran entre els seus clients, 10 mil per a l'aparcament d'es Pratet i 10 mil més per a l'aparcament del CETIS. Els bons gratuïts estan finançats en un 25% per cada una de les associacions i institucions que hi col·laboren, comerços, Ajuntament d'Eivissa, Consell Insular d'Eivissa i responsables de cada un dels aparcaments. Els dos aparcaments estaran oberts les 24 hores del dia.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Gloria Corral, ha destacat que l'objectiu d'aquesta promoció és que els clientes dels comerços del municipi disposin d'hores d'aparcament gratis per tal de facilitar l'aparcament a la ciutat, ara que hi ha una part del centre en obres. Les dates s'han ampliat fins a final del mes de març per tal de que s'inclogui la campanya de Menús Gastronòmics que tindrà lloc des del dia 21 de gener fins el 17 de març als restaurants del municipi.
La consellera de Comerç, Marta Diaz, ha afirmat que aquesta és una mesura més dins de les campanyes de dinamització impulsades de manera coordinada entre les institucions i les associacions de comerciants i restauradors del municipi que afavoreix tant als usuaris com als establiments comercials.