Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut, durant la matinada del diumenge 6 de novembre, a quatre persones per un presumpte delicte de temptativa de robatori a establiments de la ciutat d'Eivissa.
Gràcies a la col·laboració ciutadana, una persona va avisar a la Policia Local de que al carrer Joan d'Àustria hi havia quatre persones en actitud sospitosa.

Cinc agents de la Policia Local d'Eivissa es desplacen fins al lloc indicat, localitzant als ara detinguts i observant que es trobaven en un evident estat de nerviosisme. Per aquest motiu procedeixen a la seva identificació i inspecció trobant varies ferramentes i útils destinats a executar robatoris amb força.

També s'ha intervingut un vehicle on al seu interior s'han localitzat diverses llanternes, set botelles d'oxigen comprimit, màscares de emissió de gasos amb filtres, guants i ulleres de soldador, una llança tèrmica i diferents ferramentes destinades a escometre robatoris.

Les persones detingudes són dos homes que responen a les inicials P.N, nascut a 1987 i I.A.R.B nascut a l'any 1988. També s'ha procedit a la detenció de dos dones que responen a les inicials C.V.F.R nascuda a l'any 1987 i C.C. F  nascuda a 1998.
Durant el registre també es trobaren passatges de vaixell ja que tenien previst abandonar l'illa de forma immediata.
Els detinguts han passat a disposició de la Policia Nacional d'Eivissa que es fa càrrec de la investigació dels fets.