Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Misa dels NensAquest cap de setmana el Cor Ciutat d’Eivissa dirigit per Miguel San Miguel, el Cor Juvenil del Patronat de Musica d’Eivissa i l'Escolania de la Catedral d’Eivissa dirigits per Lourdes Roig, participen en el Concert Entre Illes que  tindrà lloc a la Basílica de Sant Francesc d’Assis a Palma de Mallorca.

El Concert Entre Illes també comptarà amb la presencia del Cor Ciutat de Mallorca, Teen Spirit Chorus i la Jove Orquestra Illes Balears, la soprano Irantzu Bartolomé Bilbao i el tenor Pedro Quiralte-Gómez.
Les peces musicals que interpretaran seran la Simfonia núm.35 “Haffner” de W.A.Mozart i Mass of the Children de John Rutter.

 

El Concert Entre Illes tindrà lloc el dissabte dia 22 d’octubre a les 20:30 a la Basílica de Sant Francesc d’Assis i diumenge 23 d’octubre a les 19:30 hores a l’Església de Santa Maria la Major a Inca. El donatiu a l’entrada serà de 15 euros. Per a poder fer front a projectes de rehabilitació i millora, 3 euros de cada donació del concert de dissabte aniran destinats  a la reforma de la teulada de la basílica i la recaptació del diumenge a la conservació de les campanes de Sant Domingo a Inca.