Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalInformam de les actuacions més rellevants que la Policia Local d’Eivissa ha realitzat durant el cap de setmana del 17 de setembre fins al matí de dilluns dia 19 de setembre:

· 19 particulars i establiments denunciats per escometre diverses infraccions de les ordenances municipals  com molèsties als veïns per renous, oferir música sense comptar amb la llicencia municipal, ocupació de la via pública sense llicència i venda ambulant.

· Retirada de 17 vehicles de la via pública per infraccions del règim general de circulació. Es tracta de vehicles que es trobaven mal aparcats a diferents carrers de la ciutat.


 
· 11 motos retirades de la via pública i 8 vehicles denunciats com abandonats. La Policia Local d’Eivissa ha realitzat un servei especial d’inspecció de vehicles a la via pública per tal de detectar vehicles abandonats o que  no disposaven de la documentació reglamentària i que es trobaven aparcats als carrers de la ciutat. El servei especial es va dur a terme el passat dissabte dia 17 de setembre des de les 06 del mati fins les 13.00 hores del migdia i ha culminat amb 11 motos retirades de diferents carrers del municipi, 10 d’elles per no disposar de l'assegurança obligatòria de vehicles y una per tenir un precinte de la Seguretat Social. Per altra banda, la Policia Local d’Eivissa també ha localitzat 8 vehicles que han estat denunciats per possible abandonament i que seran considerats residus sòlids urbans una vegada es tanqui el procés administratiu. Aquests vehicles es retiraran de via pública en breu.

· Accident de circulació ocorregut a les 6:30 hores a l’Avinguda de Sant Jordi, nº53. El conductor, un home de 23 anys, perd el control del vehicle i xoca contra dos cotxes estacionats a l’avinguda provocant desperfectes de  diversa consideració. La Unitat d’Atestats de la Policia Local sotmet al conductor a la prova d’alcoholèmia i el resultat dóna que triplicava la taxa màxima d’alcohol permesa. La Policia Local realitza diligències judicials penals per un delicte contra la seguretat vial i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

· Accident de circulació ocorregut el matí de dilluns, a les 05.30 hores. El conductor, un home de 27 anys, perd el control i xoca contra quatre cotxes estaciones al passeig Joan Carles I, provocant destrosses de diversa consideració. Varies dotacions de la Policia Local acudeixen al lloc del succés ja que l’accident provoca el tall de la circulació. Després de fer la prova de l’alcoholèmia al conductor, que dóna positiva, s’obrin diligències judicials penals per un delicte contra la seguretat vial i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

· Identificació de dos al·lots, menors d’edat, que es trobaven dins de la casamata del baluard de Sant Joan. La Policia Local els adverteix de la prohibició d’accedir a aquest indret i es posen en contacte amb els tutors per tal d’informar-los. Els joves es trobaven a la casamata, asseguts al terra, sense realitzat cap dany al patrimoni.

· Un home sofreix un tall en una  cama després de donar una puntada a una vidriera de la porta d’accés a un portal del carrer Historiador Josep Clapes d’Eivissa. Es rep la trucada del 112 comunicant que una persona es trobava ferida amb una tall en una cama. S’avisa a l’ambulància del 061 que trasllada la ferit, que sagnava abundantment, a l’Hospital de Can Misses.