Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

160919minutsilenciEls membres de la corporació municipal, funcionaris i treballadors de l’Ajuntament d’Eivissa encapçalats per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la consellera de Presidència, Pilar Costa, han guardat un minut de silenci a les portes de  l’Ajuntament d’Eivissa com a mostra de condemna i de dolor per l’assassinat masclista d’Ada Benítez, ocorregut aquest cap de setmana a la ciutat d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha manifestat la condemna més absoluta per part de la corporació de l’Ajuntament d’Eivissa i ha reiterat el compromís de l’Ajuntament de treballar per tal d'acabar amb la violència masclista, una xacra que s’ha d’eliminar per que no pateixin les futures generacions de dones.

L’alcalde ha reiterat el compromís de l’Ajuntament d’Eivissa en treballar en aquest sentit i ha donat les gràcies pel suport i la solidaritat de tota la ciutadania cap a la família i amistats d’Ada Benítez.

L’Ajuntament d’Eivissa va decretar el passat dissabte tres dies de dol oficial amb la suspensió de tots els actes institucionals i la baixada de banderes a mitja asta.

Enllaç a:
· Tall de veu de l'alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz