Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalAquesta matinada la Policia Local d’Eivissa ha realitzat una inspecció a l’establiment Angar 8289, ubicat al Polígon des Gorg, després de comprovar que estava incomplint la llicència d’activitat per la qual el local només pot realitzar una activitat menor de club cultural, gastronòmic i d’art i tenir obert fins les 24 hores.

La Policia Local ha interposat una primera denúncia, durant la inspecció nocturna, perquè l’establiment no disposava d’elements de seguretat. A primera hora del matí, a les 6:50 hores, Policia Local ha continuat amb la inspecció detectant nombroses irregularitats a l’establiment.

El local ha quedat denunciat per no disposar de llicència de música, superar l’aforament, per consumir begudes amb gots de vidre a l’exterior del local i per incomplir l’horari de tancament. Aquest establiment, amb un permís d’activitat menor, té un aforament màxim de 150 persones i es superaven les 400 en el moment de la inspecció. A més estava obert a les 6 del matí quan l’horari màxim de tancament permès és a les 24:00 hores.

La inspecció ha culminat amb una denúncia per ampliació de l’activitat ja que l’establiment ha instal·lat dues barres de bar que no figuren al projecte presentat a l’Ajuntament.