abril 29, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La regidoria de Cultura estrena aquest dissabte un programa gratuït de visites teatralitzades a Dalt Vila amb motiu dels 25 anys de la declaració de la UNESCO d’Eivissa Patrimoni de la Humanitat

Aquesta iniciativa, que començarà aquest dissabte, a les 11 hores, al Mercat Vel, complementa els itineraris patrimonials organitzats per Madina Yabisa

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa estrena un programa gratuït de visites teatralitzades a Dalt Vila amb motiu dels 25 anys de la declaració de la UNESCO d’Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

La primera jornada tindrà lloc aquest dissabte, a les 11 hores. El punt de trobada és el Mercat Vell. Les persones interessades en gaudir d’aquestes visites teatralitzades poden apuntar-se a la pàgina web www.eivissaparticipa.es S’ofereixen un màxim de 50 places.

Les següents visites teatralitzades tindran lloc el 17 de febrer, 2 de març, 16 de març, 6 d’abril i 20 d’abril. “Amb aquesta iniciativa dirigida a tots els públics, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha sumat a les activitats organitzades per difondre, d’una manera lúdica, el nostre meravellós patrimoni.

Animem a tothom a apuntar-se a aquestes visites per conèixer en més profunditat els secrets de Dalt Vila”, ha manifestat la regidora de Cultura, Carmen Domínguez.

Wpp