abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha obert la convocatòria per la constitució d'una borsa de treball de tècnic mig de joventut per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis al consistori, en modalitat de mitja jornada. El procediment de selecció serà el sistema concurs-oposició de personal laboral/funcionari temporal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza divendres 6 de novembre. Les persones interessades hauran d’acreditar que estan en disposició d'un títol relacionat amb l'àmbit de les ciències socials i coneixements de català nivell B2. A més hauran de presentar el seu document nacional d'identitat en vigor o, en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, el document oficial acreditatiu de la personalitat i un resguard justificatiu d'haver ingressat íntegrament els drets d'examen, que són de 15 euros.

D'acord amb el que preveu l'article 15 de la Llei 14/1998, de 23 de desembre, de mesures tributàries i administratives, resten exemptes del pagament de la taxa de drets d'examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33%. La falta de justificació del pagament íntegre dels drets d'examen, en el termini de presentació de sol·licituds, determinarà l'exclusió definitiva de l'aspirant.

El registre es pot fer al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament, amb cita prèvia, o telemàticament a la seu electrònica municipal, on també es poden consultar les bases íntegres de la convocatòria.

Enllaç a:
· Informació, bases i tràmit en línia a la Seu Electrònica