Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ibiza Gay PrideL'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la consellera d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, Marta Díaz i el president de l'Associació d'Eivissa LGTB, Antonio Balibrea han presentat aquest mati la segona edició d'Ibiza Gay Pride que es celebrarà des del dia 6 al 12 de juny.

Una de les novetats es l'ampliació dels dies de celebració i també de la programació d'activitats culturals i reivindicatives. Presentacions de llibres, visites teatralitzades, xerrades informatives amés de tallers infantils i esdeveniments esportius completaran tot un seguit d’activitats que culminaran el dia 12 de juny amb una gran marxa pels drets LGTB.

L'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que  “des de l’Ajuntament d’Eivissa, com l’any passat, estem orgullosos de poder col·laborar i recolzar aquest esdeveniment perquè segueix sent necessari per molts  motius, però el més important es perquè és una manera de seguir caminant cap a la igualtat, el respecte i la tolerància i esdeveniments com aquest reivindiquen el que encara queda per fer”.

Per altra banda, la consellera d'Interior, Comerç, Industria i Relacions Institucionas, Marta Diaz, ha assegurat que aquest esdeveniment no solament es de celebració sino que l'objectiu fonamental es el de conscienciació per tal de tenir una societat en que tots tenguin els mateixos drets.

El president de l'Associació d'Eivissa LGTB i director de l'Ibiza Gay Pride, Antonio Balibrea, ha destacat que, la primera edició de Ibiza Gay Pride celebrada l'any passat, va sobrepassar les seves expectatives, convertint-se en uns dies de reivindicació però també de cultura i activitats tant diurnes com nocturnes que generaren una important activitat econòmica i donaren visibilitat a l'illa d'Eivissa dins la comunitat LGTB.
Enguany, l'Ibiza Gay Pride es celebrarà durant una setmana, del 6 al 12 de juny. Els primers quatre dies s'han organitzat actes  culturals i reivindicatius organitzats per les Associacions de l'illa. La resta de dies, als actes reivindicatius se li afegirà una agenda d'oci i concerts.

La segona edició de l'Eivissa Gay Pride, que té com a lema “A TOT COLOR” . Segons els seus responsables,  es presentarà a la propera fira turística de FITUR  com un atractiu més per tal d'atreure als turistes nacionals i internacionals a gaudir de la cultura i l'oci d'Eivissa.