Desembre 02, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenA partir d’aquest dia, el tram d’aquest carrer comprès entre l’avinguda de Bartomeu Roselló i el carrer de Felip II romandrà tancat a la circulació rodada.

L'Ajuntament d'Eivissa informa de les restriccions al carrer Pere Francès amb motiu de l'inici de les obres el proper dilluns 2 d'octubre. A partir d’aquest dia, el tram d’aquest carrer comprès entre l’avinguda de Bartomeu Roselló i el carrer de Felip II romandrà tancat a la circulació rodada fins a la finalització dels treballs.

A més, la circulació de vehicles pel carrer de Carles V (tram comprès entre els carrers de Gaspar Puig i Pere Francès) tendrà accés només per a càrrega i descàrrega i aparcaments privats.

Segons la necessitat de les obres i el compliment de les mesures de seguretat corresponents, es realitzaran restriccions a la circulació de vehicles que s'aniran senyalitzant degudament i notificant.

“Des de l'Ajuntament d'Eivissa mantindrem un constant contacte amb l'associació veïnal de Es Pratet per informar de l'evolució de les obres i ens posem a disposició de tot el veïnat per respondre a totes les qüestions que ens vulguin plantejar”, ha manifestat la Tercera Tinent d'alcalde, responsable de l'Àrea de Modernització i Transformació i Regidora de Vies Públiques, Obres i Mobilitat, Blanca Hernández.

 

sinimagen

Wpp