Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagen

Un total de 120 persones realitzen avui al Recinte Ferial les proves d’aptitud per a l’obtenció del permís municipal de conductor de taxi convocades per l’Ajuntament d’Eivissa.

El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, ha destacat que ‘aquestes aspirants es sumen als 211 inscrits a la prova realitzada al mes de gener per aconseguir el títol i esperam que suposi la incorporació de nous conductors. Des de l'Ajuntament d’Eivissa continuam treballant per millorar aquest servei públic i tenir un servei de taxi òptim, segur i de qualitat durant tot l’any’.

Durant el matí, els i les aspirants a taxistes estan realitzant els exàmens eliminatoris de català i anglès. La prova específica per valorar els coneixements relacionats amb el taxi, com a reglament, circulació o ubicació de punts d'interès turístics, tindrà lloc a partir de les 16.30 hores.

Prèviament, aquestes persones han dut a terme un curset sobre la formació dels transports públics dels passatgers, impartit per la Policia Local.

Aquest és el segon examen que l’Ajuntament d’Eivissa convoca enguany per a l’obtenció del títol administratiu que habilita per a l'exercici de l'activitat de conductor de taxi al municipi.

Wpp