Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

delaporteL’envelat de la plaça d’Antoni Albert i Nieto acollirà aquest dissabte 18 de març el concert de Delaporte, una actuació que s’emmarca dins el II Festival de la Dona, organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el passat 8 de març. La jornada musical començarà amb l’actuació del duo Voice & Cello  a les 20 hores, i a les 21.30 hores està previst el concert de Delaporte.

L'entrada és gratuïta fins a completar aforament i l’esdeveniment comptarà  amb un punt segur d'informació i atenció contra les agressions sexuals i sexistes. 

Delaporte és un projecte de música electrònica italo-espanyol, creat per Sandra Delaporte i Sergio Salvi. Van començar conquistant al públic amb les seves primeres covers pujades a la plataforma de Youtube i ràpidament van aconseguir conquistar al públic amb la seva proposta alternativa en el món electrònic. Entre els seus àlbums destaca el d'Abril, que es va publicar en 2021, i el de Titanas, que va revolucionar l'escenografia per la seva forta reivindicació de la figura femenina dins de la indústria electrònica. 

Totes les activitats són gratuïtes gràcies als crèdits rebuts pel Govern de les Illes Balears. Conselleria de Presidència, Funció Pública i igualtat, a través de l'Institut Balear de la Dona i a través del Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la violència de gènere, a través del Pacte d'estat contra la violència de gènere.

Cartell informatiu del concert de Delaporte

Wpp