Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis

 Les famílies interessades poden visitar les instal·lacions els dies 9 i 10 de març amb les jornades de portes obertes.

 L'Ajuntament d'Eivissa obrirà el pròxim 13 de març el termini d'inscripcions per sol·licitar places a les escoletes de Vila i EI Can Cantó per al curs 2023/2024. El termini màxim per presentar les sol·licituds, que es duran a terme preferentment per via telemàtica, serà el 31 de març.

 Tant l'escoleta de Vila com la de Can Cantó compten amb sis places lliures per a nadons de fins a 1 any, quatre places per a infants d’1 a 2 anys. Per a nens i nenes d'entre 2 i 3 anys,  l'escoleta de Vila ofereix dues places i l'escoleta de Can Cantó, 23 places lliures. . A més, hi ha una plaça a cada grup per a alumnat amb necessitats especials.

La llista provisional d'admesos i admeses es farà pública el dia 12 de maig a les escoletes, al tauler d'anuncis i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa. El període de reclamacions serà del 15 al 17 de maig i el llistat definitiu es donarà a conèixer el 30 de maig de 2023.

La matriculació es podrà fer entre el 31 de maig i el 15 de juny.

Les famílies interessades poden sol·licitar més informació en els telèfons  971310464 o 971303672 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores) o a travès dels correus electrònics Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

Recollida i entrega d'impresos

La inscripció s’ha de fer per via telemàtica a través de la web d'escolarització del Govern balear. Per poder iniciar la sol·licitud, es requerirà l'autenticació prèvia de la identitat mitjançant el sistema d'identitat electrònica per a les administracions Cl@ve.

Les persones que no disposin de cap sistema d'autenticació (gestib o cl@ve), poden accedir al tràmit amb el DNI o NIF i número de mòbil, i posteriorment demanar cita prèvia al centre (a travès de la seu electrònica de l‘Ajuntament d‘Eivissa) per signar la sol·licitud.

Així mateix, per entregar la documentació requerida s’ha de demanar cita prèvia a l’Escoleta de Vila o de Can Cantó, el centre de primera elecció, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Eivissa.

Prèviament a l’inici del procés d’inscripció s’han programat dues jornades de portes obertes perquè les famílies interessades puguin visitar les instal·lacions. Així, l’escoleta de Vila es podrà visitar el pròxim dijous 9 de març de 16 a 18 hores i la de Can Cantó estarà oberta el divendres 10 de març de 16 a 18 hores.

 

Wpp