Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetis

Es tracta d’una agenda digital on es pot consultar informació sobre les activitats i evolució dels infants, fer un seguiment diari dels hàbits de l’alumnat i llegir comunicats, entre altres coses.

Les escoletes municipals d’Eivissa han començat a utilitzar l’aplicació mòbil Tyra, una app que té com a objectiu millorar la comunicació amb les famílies i apropar als pares i mares el dia a dia de tot allò que fan els infants a classe.

La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘Des de l’Ajuntament d’Eivissa continuam treballant per donar cada vegada un millor servei en les escoletes, per això hem posat a disposició aquesta eina tecnològica que donarà facilitats a les famílies però també a l’equip de treballadores de l’escoleta. És una manera de poder organitzar algunes tasques d’una manera més senzilla i àgil. Un sistema de comunicació, fàcil i intuïtiu i que les famílies podran tenir connexió directa a través del mòbil amb el professorat’.

A l’app, es pot fer un seguiment diari dels hàbits dels infants, seguiment de menjar, somni i deposicions; veure fotografies de l’alumnat a classe o rebre comunicats importants. Així mateix, compta amb avís de necessitats de material com llet en pols o bolquers o avís d’objectes perduts.

L’app compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Wpp