Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenLes obres avancen amb els terminis previst i a finals de la pròxima setmana s’habilitaran les voreres des del carrer de Madrid fins la plaça d’Enric Fajarnés. Aquest tram es suma a la vorera dreta d’Ignasi Wallis al carrer de Madrid que ja està operativa. Les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen dins els terminis prevists i a partir del dilluns 26 de setembre s’iniciarà la segona fase de les obres al tram comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura. Aquesta fase, que ja s’està realitzant al tram entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carre del Bisbe Abad y Lasierra.

Els treballs consisteixen en: instal·lació de les canalitzacions de pluvials, escomeses a les noves instal·lacions de sanejament i abastiment d’aigua als edificis, pavimentació de les voreres, instal·lació de fanals, preparació d’escocells per a l’arbrat i habilitació dels dos carrils per al trànsit rodat. Per a realitzar aquesta intervenció, tal i com es fa al tram entre el carrer de Madrid i del Bisbe Abad y Lasierra es restringirà el trànsit rodat per motius de seguretat.

Pel que fa a la situació actual de l’obra, s’estan assolint els terminis prevists, a la vorera dreta al tram entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i el carrer de Madrid els vianants ja poden transitar per la nova vorera, que és d’una rajola rectangular de color gris. A finals de la pròxima setmana es preveu que quedi també habilitada la vorera dreta i esquerra des del carrer de Madrid i la plaça d’Enric Fajarnés on s’està pavimentant actualment. També en els pròxims dies s’iniciarà la pavimentació de les voreres des del carrer del Bisbe Abad y Lasierra fins a la plaça d’Enric Fajarnés en aquesta direcció.

Respecte a les pluvials, s’ha instal·lat el col·lector des del carrer del Bisbe Carona Riera fins al carrer del Bisbe Abad y Lasierra. I, en breu, es preveu poder obrir el nou pas transversal a la nova avinguda d’Isidor Macabich des del carrer de Fra Vicent Nicolau i el Bisbe d’Huix, un pas que abans de la nova avinguda era inexistent ja que la font de la plaça d’Enric Fajarnés impedia el pas.

A més, s’ha finalitzat a la majoria de l’avinguda amb la primera fase que consistia en la instal·lació de la xarxa de sanejament, realització de la solera de la zona dels vianants, delimitació de les voreres, i instal·lacions de serveis com llum, fibra o telèfon. El pròxim dilluns, també s’iniciarà aquesta primera fase a la vorera esquerra del carrer d’Extremadura fins al carrer de Canàries.

La regidoria de comerç s’ha posat en contacte amb els comerços de la zona per explicar de primera mà les novetats i el moment en que es troben les obres de la nova avinguda.

Wpp