abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

cetisL'Ajuntament d'Eivissa mostra la seva preocupació davant el fet que el nou director insular de transports no té cap competència en la gestió dels autobusos a l'illa.
 El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, ha afirmat que, 'després de tenir coneixement que el nou director de Transports del Consell Insular d'Eivissa no farà les feines corresponents a la gestió dels autobusos que ja feia l'anterior director insular, des de l'Ajuntament d'Eivissa volem mostrar la nostra preocupació per la desaparició de la direcció tècnica de gestió del transport, fet que pot provocar que la nova licitació, que encara no ha sortit, pugui ajornar-se més. Tenim signat un conveni pel qual la gestió del transport urbà d'Eivissa va a càrrec de Consell Insular i les noves notícies sobre la gestió d'aquesta àrea comencen a ser preocupants pels ciutadans del municipi d'Eivissa que poden arribar a no gaudir d'un transport urbà durant aquesta legislatura. Demanen al Consell d'Eivissa la màxima diligència en solucionar aquesta situació per tal d'arribar a complir els seus compromisos adquirits amb els veïns i veïnes d'Eivissa respecte a l'autobús públic urbà'.


L'Ajuntament d'Eivissa va signar el conveni per integrar el transport urbà del municipi d'Eivissa dins del futur Servei de Transport Regular de Viatgers per Carretera. Un acord que suposa la creació de quatre línies urbanes dins del municipi i que contribueix a millorar la mobilitat dins de la ciutat amb l'objectiu de donar alternatives a la ciutadania per reduir l'ús del vehicle personal i la millora de la fluïdesa del trànsit dins la ciutat.

Wpp