abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoleta Can CantóEl termini de presentació d'ofertes és fins al dia 7 de setembre.

L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació el servei d’assistència per a la redacció, estudi de seguretat i salut i direcció facultativa de la obra d’ampliació de l’edifici de l’escoleta de Can Cantó. El termini de presentació d’ofertes està obert fins al dia7 de setembre.

L’objecte del contracte és determinar les característiques tècniques i de disseny mínimes i necessàries, que han de regir la realització de la prestació del projecte d'obres per a l’ampliació de l’escoleta de Can Canto. L’ ampliació de l’escoleta s'emmarca dins el Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consistori per millorar l’oferta de places públiques de primer cicle d’educació infantil i les condicions educatives de la primera infància.

La regidora d’Educació, Carmen Boned, ha assenyalat ‘des de l’Ajuntament d’Eivissa continuam treballam per aconseguir ampliar les places de les escoletes públiques i donar així cabuda a més famílies. Apostam per una educació de qualitat des de d'infància. Amb aquesta ampliació suposarà 5 unitats més i 67 places més a l’escoleta i una millora dels serveis per a l’educació de la primera infància de 0 a 3 anys’.

El projecte compta amb un pressupost de 171.153,92 euros i està cofinançat a partir de la concessió dels ajuts per a la creació i consolidació de places públiques de primer cicle d’educació infantil, Programa finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-Next Generation EU, en el Marc del mecanisme del Pla de Recuperació, transformació i Resilencia.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp