abril 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concert RessonadorsL’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears ha organitzat un concert de Ressonadors per al pròxim 15 de juliol emmarcat dins els actes de celebració del centenari de la Confraria de Pescadors. El concert tindrà lloc a la plaça de sa Riba, al Port d’Eivissa a partir de les 22 hores.

La regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, ha assenyalat que ‘per a nosaltres és un esdeveniment molt important perquè conjuga una mica tres dels pilars fonamentals de la nostra ciutat: d'una banda la tradició marinera de la nostra confraria, que 100 anys és un moment històric per a ells i per a tota l'illa; d'altra banda poder gaudir del nostre port i donar-li visibilitat i fer vida en ell; i com no pot ser d'una altra manera, la nostra cultura musical’.

Per la seua part, Joan Barbé, ha dit que aquest concert ‘és un concert molt especial per a Ressonadors’ ja que el grup porta tres anys sense tocar. ‘L'important és que sempre miram de fer pocs concerts però amb un cert sentit i que tinguin relació amb la nostra cultura i consideram que una festa com el centenari de la Confraria de Pescadors, que és part històrica de nosaltres i el nostre folklore, que és precisament el que pretenem potenciar des de Ressonadors, cal aprofitar-la’.
El concert comptarà amb un ampli repertori de cançons del grup i amb el seu habitual element sorpresa.

Des de la Confraria de Pescadors, el patró major, Antoni Tur, ha dit que el que vulguin amb aquesta activitat ‘és que la gent vingui i gaudeixi’. A més, ha assenyalat que hi ha que ‘donar vida a aquest emplaçament del port amb la nostra cultura i la nostra gent i que millor forma de fer-lo que així, amb un bon concert i tots units a passar-ho bé i celebrar el nostre centenari’.

Wpp