Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Isidor MacabichAmb motiu de l’avanç de les obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich, a partir del pròxim divendres 20 de maig es prohibirà l’estacionament al tram de l’avinguda comprès entre el carrer del Bisbe Abad y Lasierra i el carrer d’Extremadura.

A partir del divendres, en aquest tram s’iniciaran els treballs de tancat i retirada de l’arbrat tal i com ja s’ha realitzat en els dos trams anteriors, el comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i la plaça d’Enrique Fajarnés i el comprès entre la plaça d’Enrique Fajarnés i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra.


Pel que fa al primer tram, el comprès entre l’avinguda d’Ignasi Wallis i la plaça d’Enrique Fajarnés, en els pròxims dies s’iniciarà la rassa d’enllumenat i fontaneria. Respecte al tram comprès entre la plaça d’Enrique Fajarnés i el carrer del Bisbe Abad y Lasierra, en aquests moments s’està instal·lant la canonada de la xarxa de sanejament.

D’altra banda, l’aparcament de Santa Margarita Sud quedarà inhabilitat a partir del divendres 20 de maig per l’acopi de material degut a l’avanç de l’obra de la nova avinguda.

Macabich

Wpp