Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premis AqualiaL’Ajuntament d’Eivissa ha acollit avui el lliurament dels premis del concurs infantil d’Aqualia. L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski i la regidora d’Educació, Carmen Boned acompanyats pel director de la delegació de Balears d’Aqualia, Pedro Puigdengoles, i el cap del servei d’Eivissa, David Bernaus, han lliurat a la Sala Refectori un Smartwatch a quatre alumnes eivissencs que han quedat finalistes en la categoria individual del Concurs Digital de Dibuix organitzat per Aqualia.

Els afortunats han estat Àlex Tur Costa, del CEIP Can Cantó; Yasmin Allouch Jarmone, del CEIP Poeta Villangómez; Nerea Ortiz Martínez, del CEIP Sa Bodega i Emma Ayllón, del CEIP sa Real. Els seus treballs sobre el cicle integral de l’aigua i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) han estat elegits entre els dels més de 10.500 alumnes de 3r i 4t de Primària participants de tota Espanya.

L’alcalde, Rafa Ruiz, ha felicitat als joves alumnes i ha destacat la importància de l’aigua en el nostre dia a dia i ‘el treball que hi ha per portar-la a totes les cases, que sovint no valorem’. També ha posat en valor aquesta iniciativa que promou entre els més joves del municipi un ús responsable de l’aigua per cuidar el planeta.

Per la seva banda, Pedro Puigdengoles ha explicat que el concurs és un referent en la promoció de valors, totalment consolidat arreu del país. ‘La participació en la darrera edició va créixer més d'un 58%, fet que demostra la total consolidació del concurs i la implicació de col·legis, famílies i nens amb aquesta eina educativa’.

Wpp