Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres millora Pl Pintor CalbetL’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat les obres de remodelació i millora de la plaça Pintor Vicent Calbet, ubicada al barri de s’Hort del Bisbe.

Les diferents actuacions tenen per objectiu la reordenació dels elements de la plaça com són el canvi dels bancs existents per altres nous, actuacions de millora als passos de vianants, eliminació de la jardinera que es troba a l'encreuament amb carrer Catalunya.

Amb aquesta actuació s’amplia la zona per als vianants i es millorar la seva seguretat i es millora la visibilitat del trànsit. El projecte inclou la substitució dels ficus donat que, per la seva alçada i tamany actualment tapen els fanals de l’enllumenat públic i trenquen el sol de la plaça i les instal·lacions soterrades d’electricitat, aigua i sanejament, substituint-los per altres arbres d’espècies més adequades per la climatologia i l’entorn de la plaça.

Les obres, que tenen un pressupost de 47.229,24 €, les executa l’empresa Construcciones y Mejoras sa Torre i estaran finalitzades en dues setmanes.

Wpp