Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escoles esportives municipalsEl Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa ofereix enguany 21 Escoles Esportives amb gran varietat d'activitats destinades a nens, nenes i joves del municipi, d'entre 6 mesos i 17 anys.

Les Escoles Esportives Municipals 2021-2022 s'impartiran en diferents instal·lacions de la ciutat, com a col·legis, poliesportius i pavellons municipals, i comptaran amb una àmplia oferta esportiva tant per a iniciació com per a perfeccionament en les diferents disciplines.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Elena López, ha destacat que ‘les Escoles Esportives del Patronat d’Esports són el fonament de la nostra feina. Des de l’Ajuntament d'Eivissa treballam per a impulsar l’esport base en totes les seves vessants. Les Escoles Esportives donen la possibilitat a molts d’infants i famílies a introduir-se en el món de l’esport, a provar diferents disciplines i per tant, mantenir una vida sana, per això seguirem impulsant noves modalitats i aprenentatges dirigits a tot tipus de públic’.

Els esports que es podran practicar inclouen futbol sala, patinatge en línia, karate, judo i pàdel. També hi haurà Lluita Olímpica, que inclourà arts marcials com Brazilian jiu-jitsu i a més defensa personal femenina.

En les piscines de es Viver es podrà assistir a cursos d'aprenentatge de natació i perfeccionament d'estils. En aquest cas, seran per a totes les edats, des de cursos per a bebès a partir dels 6 mesos fins a classes destinades a adults i majors.

El Complex Poliesportiu Municipal de Can Misses acollirà una bona part de les escoles esportives, amb ensenyaments d'atletisme, curs de tennis, l'Escola Municipal de Futbol, escacs i rugbi.

Comptarà a més amb tir amb arc així com amb un curs d'iniciació al bàsquet per a col·legis i clubs. També hi haurà handbol per a iniciació i perfeccionament.
Les disciplines acrobàtiques, el voleibol, el bàdminton, l'escalada, el tennis de taula i la gimnàstica artística completen l'àmplia oferta d'activitats que es podran practicar enguany en les Escoles Esportives del municipi.

Enllaç a:
· Díptic Escoles Esportives en pdf

Wpp