Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia Europeu de les LlengüesL’Ajuntament d’Eivissa s’ha sumat a la celebració del Dia Europeu de les Llengües que tendrà lloc el dia 26 de setembre, una commemoració amb la qual es pretén promoure la riquesa de la diversitat lingüística i cultural d’Europa i fomentar l’aprenentatge de llengües.

Durant aquesta setmana, s’ha penjat una banderola commemorativa a la façana de l’edifici de Can Botino per a visibilitzar i donar a conèixer aquesta celebració.

El regidor de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha convidat 'tota la ciutadania a celebrar la pluralitat lingüística i cultural d’Europa i a prendre consciència del valor d’una llengua per al poble que la té com a pròpia’.

Per commemorar aquest dia, la Direcció General de Política Lingüística, la Direcció General de Relacions Exteriors, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó organitzen un acte central a Maó, que es podrà seguir en línia i en directe el proper divendres, 24 de setembre, a les 19 hores, mitjançant l’adreça diaeuropeullengues.caib.cat.

L’acte consistirà en la lectura de poemes en diferents llengües i de la declaració d’adhesió a aquesta commemoració de l’Ajuntament de Maó. Posteriorment, el doctor Juan Carlos Moreno Cabrera impartirà la conferència "Hacia una revolución multilingüe en Europa".

Wpp