Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa formacióL’Ajuntament d’Eivissa oferirà a través del Servei de Treball i Formació, dos cursos de formació gratuïtes dirigits principalment a persones desocupades que es duran a terme fins al mes de febrer de 2022.

Les accions formatives, organitzades des de l’Ajuntament ,estan finançades a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Els cursos permetran adquirir a les persones interessades coneixements en Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, i en Transport Sanitari.

El curs en Transport Sanitari començarà el 15 d'octubre i es prolongarà fins al 24 de febrer de 2022. El curs en Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, s'iniciarà l'1 d'octubre i s'estendrà fins al 25 de febrer de 2022.

Per a la regidora de Turisme, Comerç, Treball i Formació, Dessiré Ruiz, ‘amb aquestes noves accions de formació, l'Ajuntament d’Eivissa continua amb el seu compromís amb la formació per a oferir a la ciutadania del municipi nous coneixements i competències socio-laborals útils per a l'accés al mercat laboral amb especial interès cap a les persones que es troben desocupades’.

Tots dos cursos seran presencials, encara que segons l'evolució de la situació sanitària podran ser semipresencials, i s'impartiran de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Es realitzaran pràctiques en empreses.

El termini d'inscripció està obert i es perllongarà fins al 14 de setembre. Els interessats poden demanar més informació i o inscriure's en la web: www.eivissa.es.

Wpp