Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha formulat un total de 70 denúncies per consum d'alcohol en la via pública durant aquesta matinada.

Les intervencions han tingut lloc en diversos punts de la ciutat com el passeig de ses Pitiüses, platja den Bossa, diferents miradors de la ciutat o les instal·lacions esportives de l'Associació de Veïns de Sant Pablo.

A les 01.15 de la matinada, la Policia Local d'Eivissa va haver d'intervenir a les instal·lacions esportives de l'Associació de Veïns de Sant Pablo, on es trobaven congregades, bevent alcohol, 15 persones a les quals se lis va interposar les denúncies.

La següent actuació va tenir lloc a Platja den Bossa, al voltant de les 03.15 hores, on es va dispersar un altre botellada, formulant-se en aquesta ocasió 16 denúncies per consum de l'alcohol en via pública.

Les actuacions continuaren amb la dissolució d'una botellada al passeig de les Pitiüses, a les 03.50 hores, formulant-se un total de 13 denúncies.

Posteriorment, també a les 03.50 h al passeig de ses Pitiüses, es denunciava un altre nombrós grup de gent bevent a la via pública. En aquesta actuació en total es van aixecar 26 denúncies.

En aquest dispositiu de vigilància també es va denunciar a un establiment comercial per vendre begudes alcohòliques més enllà de les 22.00 h, prohibició que contempla l'Ordenança Municipal de regulació de l'alcohol a la ciutat d'Eivissa, així com en l'actual normativa autonòmica vigent per a pal·liar la crisi sanitària provocada per la Covid-19, Pla de mesures contra la COVID.

Wpp