Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha interposat un total de 15 denúncies en quatre dies a propietaris de mascotes per incompliment de l’Ordenança Municipal sobre la tinença i protecció d’animals.

La majoria de les infraccions han estat per no recollir les deposicions dels animals, cinc en total i per permetre l'accés dels cans a les platges, altres cinc denúncies. La resta han estat tres per anar amb els cans sense corretja i dues denúncies a un mateix propietari d’un ca considerat perillós, una per deixar-ho anar sense corretja i l’altra per no posar-li morral.

La campanya de vigilància s’estendrà fins al 10 de maig i té com a objectiu que totes les persones propietàries de mascotes compleixin un mínim de condicions sanitàries i així col·laborar al bon estat dels espais públics de la ciutat.

Els controls presten especial atenció a la prohibició de l'accés de cans als platges del municipi; l'obligació de la recollida de les deposicions i de portar una borsa per fer-ho i l’obligació de portar als animals amb corretja. A més, es vigilarà que els cans considerats com perillosos porten morrió i que els propietaris compleixin la normativa, ser major d’edat, portar un únic ca i la documentació que acrediti la seua tinença.

La Policia Local d’Eivissa ha recordat que les sancions per no complir amb aquesta ordenança municipal van dels 60 fins als 15.000 euros, en el cas de les molt greus.

Wpp