Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha aixecat dues denúncies a establiments de la zona de Platja d’en Bossa per servir al seu interior. A un dels establiments, els agents han hagut de desallotjar 17 persones que es trobaven consumint a diferents taules al moment del control.

Les infraccions s’han detectat durant les inspeccions realitzades ahir diumenge per controlar el compliment de les mesures de seguretat establertes per fer front a la COVID-19 durant el primer cap de setmana amb nivell 3 d’alerta sanitària a l’illa, al qual ja ha estat permesa l’obertura de les terrasses. Durant tot el cap de setmana els agents han denunciat a un total de tres establiments per aquest motiu.

Els agents també han interposat 3 denúncies per incomplir el toc de queda el diumenge i una altra denúncia per no fer ús de la mascareta. En total, la Policia Local ha aixecat 6 actes de denúncies el diumenge i 19 durant el cap de setmana.

Els controls de Policia Local per comprovar que es respecten les mesures anticovid continuaran durant les pròximes setmanes.

Wpp