Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mascaretes donades per EroskiL’Ajuntament d’Eivissa ha rebut aquest matí un total de 5.300 mascaretes de diferents colors donades pel grup Eroski. La donació ha estat rebuda per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora de Benestar Social, Carmen Boned.

El lliurament d'aquestes mascaretes protectores davant la COVID-19, 2.500 d’adults i 2.800 infantils, es fa amb la intenció de poder destinar-les a col·lectius vulnerables del municipi que són els que més estan sofrint aquesta crisi generada per la pandèmia i per als quals la necessitat de material que permeti la protecció de la salut i eviti els contagis és molt important.

L’alcalde d’Eivissa, ha agraït el suport de les empreses privades del municipi en aquesta situació. ‘Vull agrair a les empreses com Eroski que ens fan arribar diferents materials de protecció a l'Ajuntament d'Eivissa la seva implicació i solidaritat en el moment actual. Les mascaretes aniran destinades a l’àrea de Benestar Social, que treballa amb diferents programes per cobrir les necessitats bàsiques de persones i famílies en situació o risc d’exclusió social’.

Wpp