Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha obert la convocatòria per la constitució d'una borsa de treball de tècnic mig de joventut per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis al consistori, en modalitat de mitja jornada. El procediment de selecció serà el sistema concurs-oposició de personal laboral/funcionari temporal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza divendres 6 de novembre. Les persones interessades hauran d’acreditar que estan en disposició d'un títol relacionat amb l'àmbit de les ciències socials i coneixements de català nivell B2. A més hauran de presentar el seu document nacional d'identitat en vigor o, en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, el document oficial acreditatiu de la personalitat i un resguard justificatiu d'haver ingressat íntegrament els drets d'examen, que són de 15 euros.

D'acord amb el que preveu l'article 15 de la Llei 14/1998, de 23 de desembre, de mesures tributàries i administratives, resten exemptes del pagament de la taxa de drets d'examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33%. La falta de justificació del pagament íntegre dels drets d'examen, en el termini de presentació de sol·licituds, determinarà l'exclusió definitiva de l'aspirant.

El registre es pot fer al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament, amb cita prèvia, o telemàticament a la seu electrònica municipal, on també es poden consultar les bases íntegres de la convocatòria.

Enllaç a:
· Informació, bases i tràmit en línia a la Seu Electrònica