Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accident ses FeixesLa primera intervenció es produeix a les 22.10 hores de l'11 d'octubre al carrer Corona quan la patrulla rep un avís alertant que un vehicle ha col·lidit contra un fanal.

El conductor, que respon a les inicials de J.G.C. de 34 anys, presenta signes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, per la qual cosa se li realitzen les proves donant com a resultat 0,98 i 0,99 mg/l respectivament, per tal motiu s'instrueixen diligències judicials.

La segona intervenció es produeix a les 00.20 hores, la matinada del diumenge al carrer Aragó. Els agents observen un vehicle amb conducció temerària i procedeixen a donar-li l'alt, observant que el conductor presenta símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.
El conductor, que respon a les inicials A.R.G. de 21 anys, és sotmès a les proves d'alcoholèmia legalment establertes, donant un resultat d’1,09 i 1,05 mg/l respectivament, i per tal motiu s'instrueixen diligències judicials.

El tercer delicte contra la seguretat viària té lloc a les 21.25 hores del 12 d’octubre quan es produeix un accident de circulació amb una sortida de via a Ses Feixes. La patrulla observa que una de les conductores implicades, que respon a les inicials S.M.R. de 40 anys, presenta símptomes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Se li realitza la prova d'alcoholèmia amb un resultat de 0,94 i 0,98 mg/l respectivament, per tal motiu s'instrueixen diligències judicials.

L'última intervenció es produeix a les 22.10 hores del mateix dia. Els agents són requerits en un accident de circulació amb tres vehicles implicats i resultat de danys materials al carrer can Escandell amb carrer Belmut. Un vehicle col·lideix contra altres dos cotxes que es trobaven degudament aparcats.
Els agents observen que la conductora que respon a les inicials C.M.L. de 40 anys, presenta símptomes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Després de realitzar-li les proves, el resultat és d’1,18 mg/l, sent impossible la realització de la segona prova a causa del seu estat. Per tal motiu s'instrueixen diligències judicials.