Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha desallotjat la terrassa d'un bar per infraccions en matèria sanitària i ha interposat 62 denúncies per incompliment d'ús de la mascareta.

La Policia Local d'Eivissa ha procedit, aquesta nit a les 00.30 hores, al desallotjament provisional de la terrassa d'un establiment a la zona del Port d'Eivissa. Els motius han estat per acumulació de diverses infraccions en matèria de les restriccions imposades per a pal·liar la crisi sanitària de la COVID-19, com no respectar les distàncies de seguretat entre taules i clients, tenir a clients consumint dempeus, excés d'Ocupació de Via Pública i no portar els cambrers correctament la màscara, constant a més la formulació de diverses denúncies per incompliments de dies anteriors.

En total durant el cap de setmana la Policia Local d'Eivissa, ha aixecat 8 actes a establiments per diferents infraccions en matèria sanitària de la Covid-19.

A més, i concretament en la zona del Port, s'han formulat 62 denúncies per l'incompliment de l'obligació de fer ús de la mascareta.

També durant el cap de setmana s'han formulat un total de 25 denúncies per botellot en tot el terme municipal.