Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ciclomotor robatLa Policia Local d’Eivissa ha detingut dues persones que conduïen sense el permís de conducció dos ciclomotors que havien estat robats.

La Policia Local d'Eivissa ha detingut dues persones que conduïen dos ciclomotors que havien estat sostrets. Es tracta de dos joves, un d'ells menor d'edat amb 16 anys, que van ser detinguts al carrer des Jondal després que es rebés un avís al 092 informant d'una col·lisió cotxe-moto en la qual hi havia una persona ferida.

Els fets van ocórrer ahir, dimecres, a les 6.30 h. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i la Unitat d'Atestats de la Policia Local d’Eivissa, els quals van poder comprovar que es tractava d'una col·lisió frontolateral on els conductors dels ciclomotors havien irromput en la calçada procedents del pàrquing de terra que es troba al costat del carrer des Jondal i el conductor del turisme no havia pogut evitar col·lidir contra un d'aquests vehicles.

Els agents van poder comprovar que els conductors dels ciclomotors mancaven de llicència de conducció. A més, després d'observar que els vehicles presentaven indicis de sostracció, es va trobar als conductors utensilis que s'utilitzen en el robatori de vehicles i es va comprovar que havien estat sostrets aquella mateixa nit.

Els agents els van denunciar per la seua presumpta implicació en sengles delictes de robatori de vehicle a motor i delicte contra la seguretat viària ,en conduir sense haver obtingut mai permís o llicència de conducció, i van detenir-los.