Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incendiades tres motosUs informem que la Policia Local d'Eivissa ha intervingut anit passada a un incendi en el qual s'han cremat tres motocicletes i s'han vist afectats altres tres vehicles que es trobaven estacionats. L'incendi van tenir lloc ahir divendres a les 22.55 hores a l'avinguda de Santa Eulària nº 24.

Diverses dotacions de la Policia Local es desplacen fins al lloc i van poder mitigar l'incendi amb extintors aconseguint apartar diverses motocicletes del grup que s'estava cremant mentre arribaven els Bombers d'Eivissa.

El foc tenia unes considerables dimensions, ja que va afectar tres motos que han quedat completament calcinades, dues més que es varen veure afectades amb danys de diversa consideració així com un turisme que es trobava en les proximitats que, encara que no va ser afectat per les flames, a causa de la calor, té danys de consideració a causa de l'elevada temperatura que es va registrar a l'incendi.

Fins al lloc dels fets, es desplaçaren els Bombers d'Eivissa, que aconseguiren extingir l'incendi i diverses dotacions del Cos Nacional de Policia que ha obert una investigació per esclarir les causes del sinistre.