Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incendi 5 contenidorsLa Policia Local d'Eivissa ha intervingut en un incendi de 5 contenidors al carrer Carlos Román Ferrer, davant apartaments Lido.

La Policia Local d'Eivissa rebia l'avís a les 5.14 de la matinada del dissabte dia 28, i hi acudiren 4 patrulles de la Policia Local d'Eivissa, efectius de la Policia Nacional, una ambulància i els Bombers d'Eivissa. Va ser necessari el desallotjament de l'última planta de l'edifici Lido a causa de l'intens fum que va ocasionar l'incendi tot i que cap de les persones desallotjades va necessitar assistència mèdica.

Durant l'incendi s'han vist afectats tres vehicles que es trobaven aparcats al costat dels contenidors. El servei va quedar finalitzat a les 5.55 de la matinada. Al lloc va quedar l'empresa de neteja Valoriza que s'encarregà de netejar, recollir els contenidors cremats i instal·lar-ne de nous.

D'altra banda, la Policia Local d'Eivissa també ha intervingut en un accident, entre un cotxe i una moto, que es va produir ahir dissabt,e a les 18.45 hores, a l'avinguda d'Espanya, 59.
El conductor del cotxe va donar positiu en consum d'alcohol, motiu per al qual li interposaren una denúncia administrativa, i com a resultat de l'accident, el conductor de la moto va sofrir ferides greus.
La Policia Local d'Eivissa, va procedir a demanar la identificació al conductor del turisme i a la seva acompanyant, moment en el qual varen poder comprovar que ambdues persones tenien interposades dues ordres d'allunyament entre ells mateixos.