Setembre 22, 2018

ajuntamentdaltvila

Centre de protecció animal de Sa Coma

Crta. de Sant Antoni, darrera de Sa Coma · Telèfon: 971 192 281 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegeix més...

Patronat d'Esports d'Eivissa

Adreça: Carrer de Campanitx, 26 · Telèfon: 971 313 564 · Fax: 971 313 522 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El Patronat d'Esports és una fundació pública que, tot seguint les directrius de l'Ajuntament, té per objectiu el foment de l'esport a la ciutat d'Eivissa.

També s'encarrega de mantenir les instal.lacions dedicades a aquest fi, així com de crear-ne de noves en funció de les necessitats que sorgeixin.

Patronat de Música d'Eivissa

Adreça: Ignasi Wallis, 26 - Edif. Pol. Can Ventosa · Telèfon: 971 310 061 · Fax: 971 310 121 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: http://www.eivissa.es/musica

El Patronat de Música de la ciutat d’Eivissa és un organisme autònom de caràcter local creat per l’Ajuntament de la ciutat d’Eivissa amb personalitat jurídica pública i patrimoni independent.

Llegeix més...

Patronat del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa - MACE

Adreça: Ronda Narcís Puget, s/n · Telèfon: 971 302 723 · Fax: 971 302 723 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: http://www.mace.eivissa.es

IMVISA

Adreça: Carrer de Canàries, 35· Telèfon: 971 194 600 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

IMVISA és una Societat Anònima de capital públic que depèn de l'Ajuntament d'Eivissa. El seu Consell Executiu el conformen els mateixos membres del Ple, el que assegura el control des de l'Administració Pública.

El seu objecte és promoure les gran obres i projectes públics sense haver de requerir de la maquinària administrativa.

Consorci "Eivissa Patrimoni de la Humanitat"

Adreça: C/ Carles III núm. 4, 6è · Telèfon: 971 194 600 · Fax: 971 194 601 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Resulta imprescindible que la riquesa d’un Patrimoni que enorgulleix els eivissencs mantengui el seu màxim esplendor per a tot aquell que desitgi conèixer-lo. La ciutat fortificada de Dalt Vila, el jaciment fenici de sa Caleta, la Necròpolis púnica del Puig des Molins i la Reserva natural de ses Salines constitueixen la memòria viva d’unes illes que afronten el futur amb l’optimisme i la serenor que confereix el fet que els seus valors culturals i naturals gaudeixin del reconeixement mundial.

Sota el prisma d’aquesta consideració, la ciutat d’Eivissa accepta amb entusiasme el repte de difondre i conservar la seua essència patrimonial davant la resta de la humanitat, i assumeix així el compromís que li correspon.

Era necessari la creació d’un organisme per promoure, coordinar i finançar les diferents actuacions a fer amb els béns afectats per la declaració de Patrimoni de la Humanitat, i amb aquest propòsit va néixer el Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

Els objectius que el Consorci està assolint són:
1. Promoure i finançar l’execució d’obres, serveis i instal·lacions en general, com també la construcció i l’establiment de mitjans adequats de transport i comunicacions relacionats amb la declaració com a Patrimoni de la Humanitat.
2. Impulsar la coordinació de les inversions que projectin les administracions públiques per a la realització de les obres, els serveis i les instal.lacions descrits.
3. Promoure iniciatives i projectes culturals orientats a la conservació del patrimoni històric.