Octubre 20, 2018

ajuntamentdaltvila

Tancament al trànsit rodat d'un tram de l'avinguda de Santa Eulària durant quatre mesos

Tram tancatAmb motiu de les obres de construcció del tanc de tempestes i adequació de la xarxa de sanejament de la ciutat d'Eivissa per part del Ministeri de Transició Ecològica, el dimarts dia 23 d'octubre quedarà tancat al trànsit rodat, el tram de l'avinguda de Santa Eulària comprès entre els carrers de Carles III i Bartomeu Rosselló, durant els pròxims 4 mesos. D'altra banda els vehicles de més de 5,5 tones, tindran restringida la circulació a tota l'avinguda de Santa Eulària, i els autobusos de més de 6,5 metres de llargària.

L'accés als barris de la Marina i Dalt Vila, des de l'avinguda de Santa Eulària, es farà pel carrer Carles III, carrer Gaspar Puig, carrer Joan d'Àustria i sortida a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló que, en aquest primer tram, tindrà doble direcció.

Llegeix més...

Ban amb motiu de les festes del barri de Platja d’en Bossa

Amb motiu de les festes del barri de Platja d’en Bossa es prohibeix:
- La circulació i estacionament de vehicles al carrer de Blas Infante des de la seva cruïlla amb el carrer de Pablo Picasso fins al carrer de Federico Garcia Lorca, des de les 08:00 hores del divendres 23 d’agost fins les 14:00 hores del dilluns dia 27 d’agost.
- L’estacionament al carrer de Federico Garcia Lorca, entre els nombres 4 i 8 del carrer esmentat.

Signat:
Rafael Ruiz González
Alcalde d'Eivissa
Eivissa, 20 d'agost de 2018

Avís amb motiu de la instal·lació de contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya

Amb motiu de la instal·lació dels contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya, el proper diumenge 17 de juny de 2018, quedarà restringida la circulació de vehicles per la mencionada avinguda només a turismes, entre les 09.00 h fins a les 13.00 h.

La circulació a l’avinguda d'Espanya des del carrer Pere Cabrero i Tur romandrà tancada des de les 09.00 h fins a les 13.00 h.

Ban amb motiu de la “Marxa del Gay Pride”

Amb motiu de la “Marxa del Gay Pride” que es durà a terme el proper dissabte dia 16 de juny de 2018, a partir de les 19.00 h per l’avinguda de Santa Eulària, es prohibeix:
La circulació per l’avinguda de Santa Eulària des Riu entre les 18.45 h i les 21.00 h.

Itinerari:

Avinguda de Santa Eulària des Riu, Andanes del Port.

Que l’accés a la Marina i Dalt Vila romandrà tancat per espai d’aproximadament 1 hora entre les 19.15 h i les 20.15 h, que en el  cas de produir-se qualsevol urgència, s’habilitarà una entrada per l’avinguda de Bartomeu de Roselló.
Es recomana als conductors que el dissabte dia 16 de juny entre les 18.00 h i les 20.30 h no utilitzin l’avinguda de Santa Eulària des Riu per entrar a la ciutat.

L’alcalde,
Rafael Ruiz

Avís de restriccions de circulació a l'avinguda d'Espanya

Av d'EspanyaAmb motiu de la instal·lació del contenidors soterrats a l’avinguda d’Espanya, demà dissabte 2 de juny, entre les 15 i les 20 hores, només es permetrà la circulació a l'esmentada avinguda de motocicletes i turismes.

La circulació a l’avinguda d'Espanya des del carrer de Perez Cabrero i Tur i des del carrer Canonge Joan Planells fins a l’avinguda d’Ignasi Wallis romandrà tancada de 15 a 20 hores.