Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aquest matí la regidora de Participació Ciutadana, Igualtat i Transparència de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, ha signat dos convenis de col·laboració amb l'Associació de Dones Progressistes d'Eivissa i Formentera i l'Associació MAQAD ( Mujeres Anónimas Que Aman Demasiado) per a l'ús temporal de les instal·lacions d'un local municipal, d'aquesta manera les associacions disposaran d'una seu on poder realitzar tasques pròpies de les seves associacions.

El local del carrer Castella, al Mercat Nou, desprès del trasllat de Protecció Civil a unes altres dependències, ha quedat buid i se n'ha fet càrrec la regidoria d'Igualtat que ha decidit cedir-lo, de forma temporal i gratuïta, a a associacions que tenguin com a objectiu la promoció de la igualtat entre homes i dones. En aquest cas, la cessió es mantindrà temporalment fins el trasllat a la Casa de sa Colomina on, entre altres associacions, hi haurà el Casal de Dones.

D'aquesta manera les dues associacions disposaran d'una seu compartida i polivalent on celebrar assemblees generals i reunions i convertir-se en un espai d'informació i d'atenció al públic en general. Cal destacar que les reunions dels grups de l'associació MAQAD no es realitzaran a aquest local per tal de protegir l'anonimat de les persones que hi assisteixen.

Eivissa, 26 de juliol de 2016